Zonne-energie

 

Op steeds meer daken ziet u zonnepanelen verschijnen en dat is niet voor niets! Bespaar kosten door gebruik te maken van zonne-energie.

 

Zonnepanelen voor energiebesparing


Door te kiezen voor zonnepanelen zult u enorm besparen op uw energiekosten en kunt u bijdragen aan een schoner milieu. Nadat u de investering heeft terugverdiend, zult u profiteren van gratis stroom! De terugverdientijd bedraagt gemiddeld maar 8 tot 10 jaren.

 

Installatie en onderhoud van zonnepanelen

Remozon heeft ruime ervaring in het installeren en onderhouden van kleine en grote systemen voor duurzame energieopwekking. Zowel voor bedrijven als particulieren.

U wilt op een duurzame manier energie opwekken, om uw portemonnee en/of het milieu te sparen?

Neem dan contact met ons op. Op verzoek verzorgen wij een vrijblijvende offerte.

 

Hoe gaat het plaatsen van zonnepanelen in zijn werk?

Het proces om te komen tot een vakkundig geïnstalleerd systeem verloopt als volgt:

 

  • U doet een aanvraag via deze site of u belt ons.
  • Remozon neemt contact met u op om een afspraak te plannen.
  • Om een passend advies te kunnen verstrekken, is een bezoek ter plaatse erg nuttig. Remozon beoordeelt de ligging van het pand waarop u de panelen wenst te plaatsen en beoordeelt de draagkracht van de dakconstructie.
  • Afhankelijk van de omvang van de installatie wordt een extern deskundige ingeschakeld voor de constructieve engineering.
  • Vervolgens ontvangt u een advies en offerte op maat. Hierin is vermeld: het te installeren type zonnepaneel om een zo groot mogelijk rendement te verkrijgen, de benodigde werkzaamheden voor installatie en aansluiting, de duur van de werkzaamheden en de kosten, eventuele alternatieven.
  • Bij vragen wordt de offerte besproken en/of aangepast.
  • Na uw goedkeuring volgt een opdrachtbevestiging en wordt de aanvang van de werkzaamheden in overleg met u gepland. 

 

Doe-het-zelfpakketten

Voor de doe-het-zelvers levert Remozon ook op maat gemaakte DHZ-pakketten die eenvoudig kunnen worden gemonteerd. Aardige bijkomstigheid: nadat u de panelen heeft gelegd en bevestigd, sluit Remozon aan, test en stelt de installatie in bedrijf. Zo bent u verzekerd  van een goede werking van de installatie.

 

Producten op het gebied van zonne-energie

Remozon installeert producten en materialen van de volgende leveranciers. 

 

 

Montage systemen

Op het gebied van montagesystemen werken wij met producten van Schletter.

 

Zonnepanelen

Wij bieden zonnepanelen van diverse merken. Wij bekijken samen met u welke panelen het beste rendement leveren. Met Rec, Bisol en LG Solar biedt Remozon voor iedere situatie een passende oplossing.

 

Omvormers

De omvormers die wij gebruiken zijn afkomstig van SolarEdge.

 

 

Laatste nieuws

Direct contact