Zonne-energie

 

In Nederland zijn in 2017 circa drie miljoen zonnepanelen geplaatst. Dat is bijna zestig procent meer dan het jaar daarvoor, blijkt uit het Nationaal Solar Trendrapport 2018. De grote toename is onder meer te danken aan de blijvende prijsdalingen én groeiende bewustwording bij zowel bedrijven als particulieren.

Een schoner milieu begint bij… u?
Door zonnepanelen op uw gebouwdaken te installeren, kunt u niet alleen enorm op uw energiekosten besparen, maar ook een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Anno 2018 bedraagt de terugverdientijd van PV-installaties nog slechts 6 tot 8 jaar, waarna u jarenlang van gratis stroom kunt genieten. Daar zegt u toch geen nee tegen?

Hoogwaardige materialen en merken
Remozon heeft ruime ervaring in het installeren en onderhouden van duurzame energieopwekkingssystemen. Van klein tot groot en zowel voor bedrijven als particulieren. We werken hierbij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en merken zoals Bisol, REC en LG Solar PV-panelen, Solar Edge omvormers en Schletter montagesystemen.

Een PV-installatie op uw maat
Samen creëren wij graag de installatie die bij uw (energie)behoefte past, waarbij we maximaal rekening houden met uw wensen, budget én de mogelijkheden van uw gebouw. Bij aanvang van een project beoordelen we steevast de ligging én conditie van het dak waarop u de PV-panelen wilt plaatsen, waarbij we tevens de draagkracht van de dakconstructie in kaart brengen. Afhankelijk van de omvang van de installatie wordt een extern deskundige ingeschakeld voor de constructieve engineering. Vervolgens ontvangt u een advies en offerte op maat, waarin onder andere het type zonnepaneel, het rendement, de benodigde werkzaamheden voor installatie en aansluiting, de duur van de werkzaamheden en de kosten zijn vermeld, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Doe-het-zelfpakketten: één jaar snellere terugverdientijd door zelf te monteren
Voor de handige doe-het-zelvers levert Remozon tevens op maat gemaakte doe-het-zelfpakketten die eenvoudig op uw daken gemonteerd kunnen worden. Nadat u zelf de installatie heeft aangebracht, sluit Remozon de omvormer en meterkast aan. De installatie wordt vervolgens door Remozon getest, alvorens de installatie in bedrijf wordt gesteld, waarmee u verzekerd bent van een optimaal werkende installatie én garantie.

Ga samen met vrienden en familie aan de gang en verdien uw installatie nog sneller terug! De doe-het-zelfpakketten worden compleet op maat geleverd, inclusief alle benodigde materialen en een duidelijke instructie. Het lenen van steigermateriaal is bespreekbaar.
 
Benieuwd wat Remozon voor uw project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laatste nieuws

Direct contact